OVER ONS

Uniek, creatief en onderscheidend

Uniek, creatief en onderscheidend zijn dé woorden die Esté Vision omschrijven. Onder leiding van Creative Director Anita Scheper, creëert het ervaren Esté Vision team eigen living collecties en merken.


Anita Scheper studeerde in 1993 af aan de Hogeschool voor de kunsten te Enschede (tegenwoordig ArtEZ Hogeschool geheten), afdeling modevormgeving. 


Vervolgens vertrok ze naar het buitenland om daar internationaal te collectioneren. Haar collecties werden wereldwijd verkocht, van het Duitse Neckerman tot o.a. Amerikaanse warenhuisketens als Macy’s, Pottery Barn en Crate & Barrel. 

In 2006 begon ze Esté Vision in Nederland en in 2008 kwam het eerste lifestyle merk Cozz op de markt al snel volgende vanwege het succes de merken Djooz en Fohde. 


Kenmerkend voor Esté Vision is het realiseren van trendy lifestyle concepten die onderscheidend zijn, een eigen identiteit bezitten en een juiste balans hebben binnen een collectie. Oog voor detail en een onbegrensde passie is karakteriserend en tevens het DNA van het bedrijf. 


Naast onze eigen merken zijn wij ook de partner voor uw merken of private labels. Onze vakkennis, liefde voor het product en oog voor detail zorgt voor de juiste mix en balans in een collectie.  Met de nieuwste geavanceerde technieken en apparatuur ontwerpen en collectioneren wij onze collecties. 


Maar ook separaties, colorits/kleurstellingen, 3D simulaties, trendviews/moodboards en collectie/concept-consult worden op een hoogwaardig niveau verwezenlijkt.


Een uniek totaalpakket waarmee wij ons onderscheiden. Collecties en lifestyle concepten in bed & bad textiel, behang, gordijnstoffen, stationary, decoratie kussens, tafeltextiel, serviezen maar ook fashion, nacht- en loungekleding ontwikkelen wij op hoog niveau.


De collecties afkomstig van Esté Vision zijn verkrijgbaar bij de warenhuizen, bouwmarkten, online retailers, inkoopcombinaties, maar ook bij de vakspeciaal zaken.


onze diensten bestaan onder andere uit:

  • Collectie en concept ontwikkeling
  • Collectie en productie begeleiding binnen en buitenland
  • Advies en collectie consult
  • Separaties
  • 3D simulaties
  • Colorits/kleurstellingen

Mocht u meer willen weten over Esté Vision, of als u gewoon iets wilt vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven